En tydlig kommunikation vid kriser

eller
+46 070 5660401
Team Alert app

En app full med smart teknologi för att hålla dina anställda trygga

Kommunicerar snabbt, tryggt och enkelt med dina anställda, nyckelpersoner eller kristeam när något sker. Kan vid behov se positionen på medlemmer i ditt team , eller skicka meddelanden till alla som befinner sig inom ett specifikt område. Dela bilder och göra statusuppdatering med alla inom loppet av några få sekunder. Integritetsskydd är inbyggt, allt är samlat i en app.

Enklare

Vår app innehåller en unik teknologi för att kunna kommunicera på ett enklare sätt med mottagarna. Push-meddelanden skickas ut omedelbart till alla mottagare. Meddelanden bryter telefonens «tyst läge», och kommer alltid fram. Använd «platsangivelse» för att meddela alla inom ett specifikt område. Statuslogg uppdateres i realtid.

Team Alert industrivern
Team Alert ökar tryggheten

Tryggare

«Geolokalisering» ger möjlighet till «följ mig» och «uppdrag» funktioner som därigenom ökar tryggheten för dina anställda när och om dom är ute på ett riskfyllt arbete. Du kan på ett lätt sätt se var de befinner sig när som helst. Integritetsskyddet är självklart inbyggt och alla positionsdata tas bort automatiskt.

Snabbare

Med IOT teknologi och med larmknappar kan meddelanden skickas ut inom loppet av ett fåtal sekunder när det verkligen är bråttom. Perfekt när dina anställda arbetar ensamma med ett riskfyllt arbete och knappen kanske kan vara det enda sättet att kunna utlösa ett larm på. Knappen finns i två versioner: En för fast montering inom dina lokaler och en personlig version till att bäras av den enskilde.

Team Alert med Flic 2 larmknappar
TeamAlert provabbonnemang
TeamAlert platslokaliserande larm og meddelanden

Kom i gång med TeamAlert i dag

Skapa ett provabonnemang för din organisation, ladda ned appen och kom igång redan idag. Helt utan kostnader eller andra förpliktelser.

Startutgåven inkluderar grundläggande funktionalitet för upp till 5 medlemmar:

  • Skapa din organisation
  • Dela upp medlemmarna i olika team
  • Larma och meddela med TeamAlert-appen
  • Kommentarer och uppdateringer på larm och meddelanden

Uppgradera till ett betalt abonnemang och få då också:

  • Antal användare efter avtal
  • Platslokaliserade larm och meddelanden
  • Positionering
  • SMS fallback

LADDA NER APPEN TEAMALERT:

TeamAlert på Google Play
Image

Android kräver minimum version 4.4 (KitKat, API level 19)
iOS kräver minimum iPhone med iOS version 10.